MENÜ

Yusuf Yazıcı'dan paylaşım! "Çok özledik"

Lille'de forması giyen milli oyuncu Yusuf Yazıcı, sakatlığı nedeniyle yaklaşık 5 aydır sahalardan uzak kalmıştı. Yıldız oyuncu futbolu ne kadar özlediğini belirten bir video paylaştı.

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı uzun süreli sakatlığının ardından sahalara dönmek için sabırsızlanıyor. Yusuf Yazıcı sosyal medya hesabından bir video paylaştı ve videoya “Çok özledik” notunu düştü.

Haberin Devamı

Yusuf Yazıcı kimdir?

Futbolculuk kariyerine 2008'de, Trabzonspor altyapısında başladı. Aralık 2015'te profesyonel sözleşme imzalayarak A takıma yükseldi. 22 Aralık'ta, Gaziantepspor ile oynanan Türkiye Kupası F Grubu maçına ilk on birde başlayarak Trabzonspor formasını ilk kez bir resmî maçta giymiş oldu.

7 Şubat 2016'da, Akhisar Belediyespor karşılaşmasının 77. dakikasında sakatlanan Musa Nizam'ın yerine oyuna girdi ve Süper Lig'deki ilk maçına çıktı.8 Mayıs'ta, 6-0 sona eren Çaykur Rizespor maçında attığı 2 golle hem profesyonel kariyerindeki ilk gollerini attı hem de 2015-16 sezonunda Süper Lig'de gol atan en genç oyuncu oldu.

Trabzonspor’da oynadığı oyunla büyük başarı sağlayan Yusuf Yazıcı Fransa Lig 1'de Lille forması giyiyor.

Haberin Devamı

Millî takım kariyeri

2016'da, 3 kez Türkiye 19 yaş altı millî takımı forması giydi ve 1 gol kaydetti. 11 Haziran 2017'de, 2018 FIFA Dünya Kupası elemeleri kapsamında Kosova ile oynanan maçın 74. dakikasında Oğuzhan Özyakup'un yerine oyuna dahil olarak ilk kez A millî takım formasını giydi.

YORUM YAZ