MENÜ

Fenerbahçe Mesut Özil buluşmasında neler yaşandı?

Fenerbahçe Mesut Özil: Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mesut Özil, imza için İstanbul'a geldi. Binlerce taraftar Mesut Özil'in Londra'dan İstanbul'a olan yolculuğunu anbean takip etti ve Mesut Özil'in Atatürk Havalimanı'na inişiyle sosyal medya adeta yıkıldı. Sarı lacivertli taraftarları fazlasıyla heyecanlandıran o anları yerinde takip eden deneyimli muhabirimiz Murat Akbaş, Mesut Özil'in İstanbul'a iniş anından itibaren yaşananları ve gündeme damga vuran görüntülerin perde arkasını tüm detaylarıyla Fanatik TV'ye aktardı.

Fenerbahçe, Mesut Özil transferini bitiriyor. Mesut Özil imza için Koç Holding'e ait özel uçakla Londra'dan İstanbul'a geldi. 300 binden fazla kişinin anbean takip ettiği uçuş flightradar24 sitesinde en çok takip edilen uçuş oldu.

Haberin Devamı

Mesut Özil'in gelişiyle sosyal medya adeta yerinden oynadı. Yıldız futbolcunun geliş görüntüleri ve sosyal medya paylaşımları sarı lacivertli taraftarları bir hayli heyecanlandırdı.

Heyecanın dorukta olduğu anları yerinde takip eden deneyimli muhabirimiz Murat Akbaş, Mesut Özil'in Atatürk Havalimanı'na indiği andan itibaren yaşananları ve sosyal medyaya damga vuran görüntülerin perde arkasını tüm detaylarıyla Fanatik TV'ye aktardı.

YORUM YAZ