hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Mine Ayman Mine Ayman

    Mars Boğa burcunda Uranüs ile birleşiyor! Etkileri ne olacak? 

    18.01.2021 Pazartesi | 09:00Son Güncelleme:

    Merhaba, haftaya Ay’ın Koç burcundaki etkisiyle enerjik ve cesur bir başlangıç yapabilir, aklımızdaki konuyla ilgili harekete geçebiliriz. Yeni başlangıçlar için kendimizi hazır hissedebiliriz

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Çocuksu bir ruh halinde olabilir ve aklımıza estiği gibi davranabiliriz. Çok çabuk gerilebilir ve kavga edebiliriz, aşırı tepkilere dikkat! Ayrıca aceleci ve dikkatsiz olabileceğiz için kaza ve sakatlıklara dikkat! Bu etkiler Salı ve Çarşamba günleri de devam edecek, Ay Koç burcundayken kırmızı rengi enerjimizi ve çekiciliğimizi arttırabilir.

    19 Ocak Salı 23:40 itibariyle Güneş artık Kova burcunda ilerlemeye başlayacak, bu dönemde daha özgür düşünebilir ve kafamıza göre hareket etmek isteyebiliriz. Aklımıza gelen orijinal fikirleri hayata daha kolay geçirebiliriz.

    Bu dönemde bilim ve teknolojiyle ilgili konular gündemde olabilir, bu alanda ilerlemeler yaşanabilir. Burcu, yükseleni ya da Ay burcu Kova olanlar bu dönemde daha dikkat çekici olabilirler.

    Bu hafta boyunca gündemimizde Mars ve Uranüs kavuşumunun etkileri olacak, bir konuda ani bir gelişme yaşayabilir ve şoke olabiliriz. Bu gelişme sert ve sarsıcı olabilir, bu yüzden bu hafta hiç bir konuda risk almananızı tavsiye ediyorum!

    20 Ocak Çarşamba 23:19’da kavuşacak olan Mars ve Uranüs, Boğa burcunda oldukları için özellikle yeme içme, toprak, moda, sanat, güzellik ve taşınmaz mallarla ilgili ani olaylar gerçekleşebilir! Deprem ve her türlü doğal afetlerle ilgili de çok dikkatli olmak gerekebilir!

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mars Uranüs kavuşumu en çok burcu ya da yükseleni Boğa, Akrep, Aslan ve Kova olanları etkileyebilir! Bu hafta Perşembe ve Cuma günleri Ay Boğa burcunda ilerleyecek ve gündemimizdeki Mars Uranüs kavuşumu konularını daha da gündeme getirecek. Bu günlerde aşırı yeme içme isteği ve kilo alımı artabilir dikkat!

    Güzellikle ilgili her türlü işlemler bu günlerde özellikle Cuma günü yapılabilir.

    Ay Boğa burcundayken kırmızı ve turuncu renkleri enerjimizi arttırabilir. Bu hafta sonu Ay İkizler burcunda ilerleyecek, çok fazla konuşabilir ve yeni şeyleri hızla öğrenebiliriz. Her şeyden kolay sıkılabilir ve konsantrasyon sorunu yaşayabiliriz. Yeni bir hobiye ya da spora başlamak hem bedenimize hem de aklımıza iyi gelebilir.

    Bilgi kirliliğine ve yalan haberlere dikkat etmek gerekebilir, her duydugumuza inanmamamız faydalı olacaktır. Ay İkizler burcundayken turuncu rengi pozitif enerjimizi arttırabilir.

    23 Ocak Cumartesi akşam saatlerinde Ay’ın Güneş ve Satürn ile yapacağı olumlu açılar keyfimizi yerine getirebilir ve kendimizi güvende hissedebiliriz, iyi haftalar.