hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Mine Ayman Mine Ayman

    19-25 Ekim haftası nasıl geçecek?

    19.10.2020 Pazartesi | 10:02Son Güncelleme:

    Merhaba, haftaya Ay’ın Yay burcundaki etkisiyle enerji dolu ve keyifli başlayabilir, hareket halinde olup bir çok yeri ziyaret edebiliriz. Arkadaşlarla görüşebilir ve çok fazla konuşma yapıp yeni bilgiler öğrenebiliriz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mahkemeler, eğitim sistemi, seyahatler, spor ve yabancılarla ilgili konular gündemimizde olabilir. Eskiden yaptığımız bir spor ya da hobiye yeniden başlayabilir, uzun yürüyüşler yapabiliriz. Bu etkiler salı günü de devam edecek. Ay Yay burcundayken mavi ve lacivert renkleri enerjiyi dengeleyebilir.

    21 Ekim Çarşamba ve 22 Ekim Perşembe Ay Oğlak burcunda ilerleyecek, iş hayatımıza yoğunlaşabilir ve kariyerimizle ilgili eski kaçırdığımız fırsatları yakalayıp eski insanlarla yeniden çalışmaya başlayabiliriz. Gündemimizde maddi konular ve ailemiz olabilir, geleceğimizi daha fazla düşünebiliriz. Hayatımızla ilgili yeni gelecek planları yapabiliriz.

    23 Ekim 02:00 itibariyle Güneş Akrep burcunda ilerlemeye başlayacak ve bu dönemde burcu, yükseleni ya da Ay burcu Akrep olanlar dikkat çekip öne çıkacaklar. Akrep burcu zamanında gizli konular daha fazla ilgimizi çekebilir ve derin araştırmalar yapabiliriz. Aşk hayatımızda daha tutkulu olabilir ve sevdiğimizi çok fazla sahiplenebiliriz. İş hayatımızda çok hırslı ve kararlı olup hedefimize yoğunlaşabiliriz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    23 Ekim Cuma saat 15:17’ye kadar Ay boşlukta olacak, bu yüzden kafamız çok karışık olabilir ama 15:17 itibariyle Ay Kova burcunda ilerleyecek ve kafamızdaki düşünceler netleşecek.

    Ay Kova burcundayken aklımıza orijinal fikirler gelebilir ve onları hayata geçirebiliriz. Açık havada ve dostlarla vakit geçirmek ruh sağlığımıza çok iyi gelebilir. Teknolojiyle ilgili konular gündemde olabilir, Merkür retrosu hala devam ettiği için bu dönemde yeni teknoloji ürünleri almamak ya da ille almanız gerekiyorsa iyice kontrol etmek en doğrusu olacaktır.

    Hafta sonu da Ay Kova burcunda ilerleyecek, sevdiklerimizle keyifli zamanlar geçirebilir ve bol bol sohbet edebiliriz. Ay Kova burcundayken mor rengi fazla enerjimizi dengeleyebilir, iyi haftalar.