Got a TV Licence?

You need one to watch live TV on any channel or device, and BBC programmes on iPlayer. It’s the law.

Find out more
I don’t have a TV Licence.

Canlı anlatım

time_stated_uk

  1. Fenerbahçe Başkanı Koç: Mesut evin oğlu, tuttuğu takıma geldi

    Ali Koç

    Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç Mesut Özil'in transferi için, "En büyük arzumuz, en kısa zamanda bildiğimiz Mesut'un Türkiye'de küçüklüğünden beri aşık olduğu takımında ve yıllardır dönmek istediği ülkesinde hünerlerini göstermesi" dedi.

    Koç, Fenerbahçe-Ankaragücü maçının ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi

    "Tabii Mesut'un gelmesi büyük bir futbolcu transferi ama bununla beraber büyük bir marka transferi. Bunu da cumartesi akşamından hem sosyal medyada hem geleneksel medyada hem de dünya çapında geleneksel medyada kendisinden, kendisinin Fenerbahçe'ye muhtemel transferinden ne kadar çok bahsedildiğine baktığınız zaman on milyonlarca kişiye dünya çapında ulaşmış"

    "Bizim için önemli olan Mesut'un takımın bir parçası olması. Bu takımın her bir futbolsusu değerlidir, önemlidir. Onlara da liderlik yapması, hünerlerini göstermesi. Mesut'un ne olduğunu bir kez daha göstermesi ve şampiyonluk mücadelemizde de çok büyük bir rekabet avantajı yaratmasını bekliyoruz.

    'Mesut evin oğlu'

    "Evet, geçmişte de büyük isimler kariyerlerinin belli döneminde Türkiye'ye geldiler ve beklenen gerçekleşmedi. Burada öyle bir endişemiz yok. En büyük arzumuz, en kısa zamanda bildiğimiz Mesut'un Türkiye'de küçüklüğünden beri aşık olduğu takımında ve yıllardır dönmek istediği ülkesinde hünerlerini göstermesi.

    "Mesut'la diğer büyük isimler arasında bir fark var. Onlar elin oğlu, Mesut evin oğlu. Mesut evine geldi, memleketine geldi, tuttuğu takıma geldi. Orada büyük bir fark görüyorum ve bu farkı da önemsiyorum. Çok şükür de hiçbir sakatlığı yok."

  2. Arsene Wenger: Mesut Özil Ocak ayı transfer döneminin en büyük transferi

    Mesut Özil ve Arsene Wenger
    Image caption: Mesut Özil ve Arsene Wenger

    Alman milli futbolcu Mesut Özil'in Fenerbahçe'yle yapacağı transfer görüşmeleri için İstanbul'a gelmesini, eski hocası Arsene Wenger yorumladı.

    BeIN Sports'a konuşan Fransız teknik direktör, Özil'in sarı lacivertli formayı giyecek olmasını, "Ocak ayı transfer döneminin en büyük transferi" şeklinde yorumladı.

    Özil'i Arsenal'e transfer eden ve dört yıl birlikte mesai yapan ünlü çalıştırıcı şöyle konuştu:

    Quote Message: Sizin adınıza böyle bir transferi duyurmanın oldukça zevkli olduğunu düşünüyorum. Şu dönemde pek fazla transfer gerçekleştirilmiyor. Bu transfer güncel olarak Ocak ayı transfer döneminin en büyük transferi durumunda. Çünkü futbol dünyası şimdilerde biraz sessiz. Bu, ligde güçlü bir konumda bulunan Fenerbahçe için güzel bir haber. Mesut, şampiyonluğu kazanma konusunda iddialı olan takımı için yapbozun bir parçası olabilir
    Quote Message: Onun her zaman Arsenal'de olmasını istedim. Fakat her zaman için güçlü bir Türk bağı olduğunu hissedebiliyordum. Ailesiyle, menajeriyle, babasıyla tanıştım, bu sayede Türkiye ile güçlü bir ilişkisi olduğunu gördüm. Aynı zamanda Türkiye ligine de büyük bir ilgisi vardı
  3. İngiltere'de son 24 saatte 599 kişi koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti

    İngiltere'de resmi verilere göre son 24 saat içerisinde 37 bin 535 kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı.

    599 kişi virüs sebebiyle hayatını kaybederken toplam ölüm sayısı ise 89 bin 860'a yükseldi.

    Bugüne kadar ülkede 4 milyon 62 bin 501 kişiye de koronavirüs aşısı yapıldı.

  4. Türkiye'de son 24 saatte 164 kişi koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti

    Tablo

    Türkiye'de son 24 saatte yapılan 151 bin 342 koronavirüs testinin 5 bin 862 tanesi pozitif çıktı.

    Virüs sebebiyle 164 kişi de hayatını kaybetti. Ağır hasta sayısı 2 bin 183 olurken, 7 bin 905 kişinin ise tedavisi sona erdi.

  5. Umut Vakfı: 2020'de 2040 kişi ateşli silahla öldü

    Silah

    Umut Vakfı, “Türkiye’de silahlı şiddet haritası” başlığıyla hazırladığı 2020 yılı raporunun sonuçlarını açıkladı.

    Evrensel'in haberine göre, raporda koronavirüs salgınının bile şiddeti durduramadığına yer verilirken, silahlı şiddetin bir önceki yılı aratmadığına dikkat çekildi.

    Raporda 2020 yılı içinde yaşanan 3 bin 682 silahlı şiddet vakasının yüzde 85’inin ateşli silahlarla gerçekleştiği ve bu olaylarda 2 bin 40 kişinin öldüğü, 3 bin 688 kişinin de yaralandığı belirtildi.

  6. Koronavirüs aşısı yapılan sağlık çalışanı sayısı 800 bini geçti

    14 Ocak Perşembe günü ülke genelinde başlatılan aşılama çalışmaları sürüyor.

    Aşılamanın beşinci gününde, saat 18.00 itibarıyla öncelik tanınan 825 bini aşkın sağlık çalışanı Çinli Sinovac firması tarafından üretilen CoronaVac aşısının ilk dozunu oldu.

    Türkiye'deki yaklaşık 1 milyon 100 bin sağlık çalışanının aşılanmasının ardından yaşlı, engelli, koruma evleri gibi yerlerde kalan ve çalışanlar aşılanacak. Öncelik sıralamasını, 65 yaş ve üstü kişiler izleyecek.

    Aşı uygulaması için vatandaşlar, Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) ve e-Nabız hesabı üzerinden randevularını kontrol edilebilecek veya değiştirebilecek.

    Sinovac aşısı: CoronaVac'ın etkinlik oranları Türkiye, Brezilya ve Endonezya'da neden farklı? - BBC News Türkçe

  7. 'Fuat Avni' hesabını kullandıkları gerekçesiyle iki sanığa müebbet hapis cezası

    Mahkeme

    15 Temmuz 2016'da yaşanan darbe girişimiyle bağlantılı "Emniyet İstihbarat Dairesi'nin işgali" hakkında devam eden davada 2 sanık müebbet, 15 sanık ise 16 yıl 6 aya kadar hapisle cezalandırıldı.

    "Fuat Avni" adlı hesabın kullanıcıları olduğu iddia edilen eski Başbakanlık Uzmanı Mustafa Koçyiğit ile İstihbarat Daire Başkanlığı eski çalışanı Bülent Günay, "anayasal düzeni ihlale teşebbüs" suçundan müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

    Sanıklar ayrıca "gizli kalması gereken bilgileri casusluk maksadıyla açıklamak" suçundan ise 25'er yıl hapis cezasına mahkum edildi.

    İki sanık, 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında "İstihbarat Daire Başkanlığını ele geçirmeye çalıştıkları" iddiasıyla yargılanan 17 sanık arasında yer alıyordu.

  8. ÖSYM, 2021 sınav takvimini açıkladı, YKS 26-27 Haziran'da yapılacak

    ÖSYM Başkanı Halis Aygün, 2021 yılı sınav takviminin kurumun internet sitesinden açıklandığını duyurdu.

    Aygün, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "2021 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2021-YKS) 26-27 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecektir. Temel Yeterlik Testi (TYT) 26 Haziran, Alan Yeterlik Testleri (AYT) ve Yabancı Dil Testi (YDT) 27 Haziran tarihlerinde uygulanacaktır. Adaylarımıza başarılar dilerim." dedi.

    Aygün ayrıca, "2021 yılında ÖSYM tarafından uygulanacak sınavların sınav tarihlerini, başvuru tarihlerine ve sonuç açıklama tarihlerini içeren 2021 Yılı Sınav Takvimine ÖSYM'nin internet sitesinden ulaşılabileceğini belirtti.

    View more on twitter
  9. Bakan Yardımcısı Sayan: Twitter ve diğer ağlardan da benzer ve güzel haberler bekliyoruz

    Twitter logo

    Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Facebook ve Instagram'ın Türkiye'de temsilcilik açacaklarını bildirdiklerini belirtti ve "Temsilcilerini bildirmeyen Twitter ve diğer ağlardan da benzer ve güzel bir haber bekliyoruz." ifadesini kullandı.

    Sayan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, reklam yasağı uygulamasına bir gün kala vatandaşlara güzel bir haber istediğini bildirdi.

    Sayan, "Facebook ve Instagram da 1 Ekim 2020'de yürürlüğe giren 7253 sayılı Kanuna uyarak ülkemizde temsilcilik açacaklarını bildirdiler. Temsilcilerini bildirmeyen Twitter ve diğer ağlardan da benzer ve güzel bir haber bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

    Facebook ve Instagram'ın, Türkiye'de de 30'ar milyonu aşkın kullanıcılarının olduğunu belirten Sayan, sosyal ağların Türkiye'de temsilci bulundurmalarıyla taklit hesap, taciz, siber zorbalık, kişilik hakları ihlali gibi olumsuz davranışlara karşı vatandaşların muhatap bulabileceklerini vurguladı.

    'Twitter istiyorsanız, sesinizi yükseltin'

    Kanunun getirdiği reklam yasağı ya da bant daraltmayı "özgürlüğe müdahale" olarak görmenin adil olmadığını ifade eden Sayan, birincil amacın vatandaşların başvuru ve cevap alma özgürlüklerini korumak olduğuna dikkati çekti.

    Sosyal ağların hayatın gerçeği ve ülkenin misafiri olduğunu belirten Sayan, şunları kaydetti:

    "Siz de benim gibi Twitter ve diğer sağlayıcıların ülkemizde hizmetlerine kesintisiz devam etmesini istiyorsanız sesinizi yükseltin ve çağrı yapın. Avrupa'da olduğu gibi Türkiye'nin kanunlarına da uymaları şart. Sayın Cumhurbaşkanımız @RTErdogan'ın sözlerini dikkatle okuyalım. 'Veriyi elinde tutanlar, demokrasiyi de hukuku da her türlü hak ve özgürlüğü de hiçe sayarak kendi dijital diktatörlüklerini kurabiliyorlar. Bu, hiçbirimizin görmezden gelemeyeceği kadar büyük bir tehdittir.' Son günlerde dünyada yaşananları düşünürseniz, bu sözlerin önemi daha iyi anlaşılıyor. Biz kendi kanatlarımızla yükselmeye, siber vatanı, dijital sınırlarımızı korumaya devam edeceğiz. Bütün vatandaşlarımızdan, hem bu mücadeleye hem de yerli uygulamalara destek bekliyoruz."

    View more on twitter
  10. Facebook, Türkiye'ye temsilci atama sürecini başlatıyor

    Facebook

    Facebook, Türkiye'ye temsilci atama sürecini başlatmaya karar verdiklerini açıkladı.

    Yapılan açıklamada, "İlkelerimize aykırılık istenirse temsilcimizi geri çekeceğiz" ifadeleri yer aldı.

    Quote Message: Yasadan etkilenen diğer bazı şirketler gibi, yeni düzenlemeler doğrultusunda Türkiye'de temsilci olarak bir tüzel kişilik atama sürecini başlatmaya karar verdik."
    Quote Message: Aldığımız karar, Facebook Topluluk Standartları’nı ya da devlet kurumları tarafından yapılan içerik kaldırma taleplerinin incelenme süreçlerini değiştirmiyor. Dolayısıyla, bu ilkelere uygun olmayacak bir şekilde hareket etmemiz için ısrar edilmesi halinde temsilcimizi geri çekeceğimizi belirtmek isteriz. Devletten gelecek talepleri, bu ilkelerimizin yanı sıra Küresel Ağ Girişimi (Global Network Initiative) üyeliğimizin getirdiği sorumluluklarımız doğrultusunda ve Birleşmiş Milletler’in İş Dünyası ve İnsan Hakları Rehber İlkeleri’ne uygun şekilde incelemeye ve değerlendirmeye devam edeceğiz. Ayrıca kısıtladığımız içeriklerin detaylarını mevcut şeffaflık süreçlerimize uygun bir şekilde paylaşmayı sürdüreceğiz. Türkiye’de yaşayan insanların ifade özgürlüğünün ve diğer insan haklarının korunmasına dair bağlılığımızın değişmeyeceğini kamuoyunun bilgisine sunarız."
  11. Çavuşoğlu, Alman mevkidaşı Maas ile bir araya geldi:'Türkiye - AB ilişkilerinde olumlu atmosfer var'

    Maas ile Çavuşoğlu

    Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Alman Dışişleri Bakanı Heiko Maas'la görüşmesinden sonra düzenlenen ortak basın toplantısında "Yunanistan'ın NATO bünyesinde kurulan mekanizma toplantılarına tekrar katılmaya başlamasından memnuniyet duyduğunu" söyledi.

    Çavuşoğlu, "Yunanistan ile Türkiye arasında çok kez gerginliğe yol açan konular var. Tüm bu konuları nasıl çözeceğimizi Yunanistan ile görüştük. 60 tur ne konuştuysak 61'incide de onu görüşeceğiz." diye konuştu.

    Maas ile ikili ilişkileri, AB'yle ilişkiler ve bölgesel konuları ele alma fırsatları olduğunu aktaran Çavuşoğlu "İkili ilişkilerimiz pandemiye rağmen geriye gitmedi. Salgına rağmen ticaret hacmi 38 milyar dolar oldu. Önümüzdeki süreçte ikili diyalog mekanizmalarımızı canlandırma konularında mutabık kaldık." dedi.

    'Vize serbestisi hayata geçebilir'

    "Türkiye- AB ilişkilerinde pozitif atmosfer olduğunu söyleyen ve vize serbestisinin hayata geçebileceğini, bunun bir söz olduğunu hatırlatan Dışişleri Bakanı "Terörle mücadele daha somut adımlar atabiliriz. Yine kaçak göçle mücadelede yine olumlu adımlar atabiliriz. Ve bu olumlu adımları biz de Türkiye olarak görmek istiyoruz. Şimdi çok önemli bir fırsat var, bunun heba edilmemesi gerekiyor. Bu konuda Ermenistan'ın da cesaretlendirilmesi gerekiyor" dedi.

    Maas da"son dönemde çok sayıda pozitif sinyal olduğu için bu seyahati gerçekleştirmek istediklerini belirtirken, şöyle devam etti;

    "Elbette son yılın Türkiye ile AB arasındaki olaylar bazı izler bıraktı. Ve zor tartışmalarımız oldu Doğu Akdeniz konusunda örneğin. Müttefiklerin savaş gemileri karşı karşıya geldi. Bu tip olayları artık yaşamak istemiyoruz. Bu nedenle bu olumlu sinyallere eşlik etmek bizim için önemli. Barbaros gemisinin Kıbrıs açıklarından çekilmesi de olumlu bir sinyal olarak olumlu tepki uyandırdı tüm taraflar tarafından"

  12. Bahçeli'den Davutoğlu'na tepki: MHP’yle didişmek onun haddi ve havsalasının alacağı bir konu değil

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da yaşanan son saldırılara ilişkin partisine yönelen eleştirilere Twitter hesabı üzerinden yanıt verdi.

    "Milliyetçi Hareket Partisi’nin sokakta işi yoktur" diyen Bahçeli, "Kavga ve karışıklıkta hayır görmesi imkansızdır. İnsan onuruna ve demokratik adaba uygun olarak yapılan makul eleştirilere tahammülsüzlüğü asla düşünülemeyecektir" ifadelerini kullandı.

    View more on twitter

    Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na yüklenen Bahçeli, "Serok Ahmet’in gündemde olduğu her dönemde Türkiye’de bir sorun olmuştur. Bu şahıs bereketsizliğinin faturasını önce şahsına kesmelidir. MHP’yle didişmek onun haddi ve havsalasının alacağı bir konu değildir. Hangi şaibeli odaklara el açtığı artık ortadadır" ifadelerini kullandı.

    Bahçeli, Davutoğlu'ndan kendisine yönelen eleştirilerle, ABD'deki başkanlık değişimi arasında ilişki olduğunu iddia etti.

    View more on twitter

    Bahçeli ayrıca, Davutoğlu'na hitap ederek, "Ümidini dış güçlere bağlamasın, Kobani’ye selam gönderdiği yıllar geride kalmıştır" dedi.

  13. Boğaziçi Üniversitesi'nde rektörlük atamasına karşı akademisyenlerin protestosu sürüyor

    Boğaziçi Üniversitesi'nde Prof. Dr. Melih Bulu'nun rektör olarak atanmasıyla ilgili protestolar devam ediyor.

    Okulun öğrencilerinin eylemlerinin yanı sıra, atamaya tepki gösteren akademisyenler de her gün nöbet usülü bir araya gelerek Rektörlük binasına sırtlarını dönüyor.

    View more on twitter

    Akademisyenler ve öğrenciler Prof. Dr. Melih Bulu'nun okul dışından atanmasına tepki göstermiş ve Rektörlük seçimleri yapılması gerektiğini savunmuştu.

    Öte yandan Rektör atamasını protesto eden öğrenciler, gözaltında şiddet ve çıplak aramaya maruz bırakıldıklarına ilişkin bugün bir suç duyurusunda bulunacak.

    Öğrenciler Çağlayan Adliyesi önünde bir basın açıklaması yapacaklarını duyurdu.

    View more on twitter

    Boğaziçi Üniversitesi akademisyenleri, Melih Bulu'nun rektör olarak atanmasına nasıl tepki verdi? - BBC News Türkçe

  14. Selçuk Özdağ: Kayıtlar incelenirse saldırganların organize bir suç örgütü olduğu ortaya çıkar

    Selçuk Özdağ

    Evinin önünde silahlı ve sopalı saldırıya uğrayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, saldırganlara ilişkin olarak, "HTS kayıtları incelendiğinde bu kişilerin organize bir suç örgütü olduğu ortaya çıkar" dedi.

    HTS kayıtları, (Historical Traffic Search) kişilerin telefonlarıyla gerçekleştirdikleri görüşmelerin arayan, aranan; arama zamanı, arama süresi, arama yeri ve sinyal alınan baz istasyonları gibi bilgilerini kapsıyor.

    Özdağ, "Araştırıldığında Murat Ağırel, Sebahattin Önkibar, Ahmet Takan ve Yavuz Selim Demirağ saldırıları arasında bir bağ olduğu anlaşılır" dedi.

    T24'e konuşan Özdağ, "Gözaltına alınan iki kişiyi şoförüm tespit etti. Fotoğraf göstermek istediler. Bunun üzerine Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ü aradım. İki kişi gözaltındayken fotoğrafla teşhisi kabul etmeyeceğimi söyledim. Aksi takdirde kamuoyuna duyuracağımı belirttim. Bunun üzerine şoförüm tekrar çağrıldı ve kişileri tespit etti. Ben de bugün gittim. Bir kişiyi fotoğrafla teşhis ettim" ifadesini kullandı.

    Özdağ, saldırı sonrası MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve MHP kanadından kimsenin aramadığını söyledi. Özdağ, "Bazı MHP teşkilatlarından saldırıyı öven açıklamalar yapıldı. Sonra sildiler. Bu utanç verici" diye konuştu.

    MHP'li Yalçın, Selçuk Özdağ'a yönelik saldırı için konuştu: 'Bu hareketin delisi çoktur, talimat dinlemezler' - BBC News Türkçe

  15. Taksiciler, erişim engeli kaldırılan Uber'e ilişkin yeniden yargıya başvurdu

    Taksi Uber

    Erişim engeli kaldırılan ve Türkiye'de sarı taksilere aracılık hizmeti verebilecek olan Uber hakkında taksiciler yeniden yargıya başvurdu.

    Sözcü'nün haberine göre İstinaf mahkemesinin kararıyla yasağı kalkan Uber için İstanbul Taksiciler Esnaf Odası temyize başvurdu.

    Yargıtay'ın bozma kararı vermesi halinde, dosya yeniden ilgili istinaf mahkemesine gönderilecek.

    2014 yılında Türkiye’ye giriş yapan Uber, ülkede 4.5 milyondan fazla kişi tarafından indirilmiş ve kullanılmıştı. Uber’e ilişkin olarak taksici dernekleri ve birlikleri dava açmış ve sonucunda Uber’in Türkiye’deki tüm faaliyetleri sonlandırılmış, web sitesi ve uygulamalarına da erişim engeli gelmişti.

    Geçen yılın sonunda ise istinaf mahkemesi, Uber’e erişim engelini kaldırdı ve Uber’in sarı taksiler ile çalışmaya devam etmesine izin verdi.

    Uber bugüne kadar hangi ülkelerde nasıl sıkıntılar yaşadı? - BBC News Türkçe

  16. Türkiye-Yunanistan askeri heyetleri arasında görüşmeler başlıyor

    Türkiye-Yunanistan askeri heyetleri arasında ayrıştırma usullerinin ele alınacağı teknik toplantılar saat 15.00'de Belçika'nın başkenti Brüksel'de yeniden başlayacak.

    Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile NATO Genel Sekreteri Stoltenberg görüşmesi sonrası yapılmasına karar verilen Türkiye-Yunanistan askeri heyetleri arasında 'ayrıştırma usullerinin' ele alınacağı teknik toplantıların bugün Türkiye saati ile 15.00'te Brüksel'de yeniden başlaması planlanıyor" ifadeleri kullanıldı.

    Yunanistan Başbakanı Miçotakis: 2021'de Türk-Yunan ilişkileri daha iyi olacak - BBC News Türkçe

  17. Bakan Elvan'ın bütçe açığı paylaşımına ekonomistlerden eleştiri

    Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Twitter hesabından, 2020 yılı bütçe açığına ilişkin değerlendirmede bulundu.

    View more on twitter

    2020 yılı bütçe açığının hedeflenen 239,2 milyar liranın altında 172,7 milyar lira olarak gerçekleştiğini ve 66,5 milyar lira tasarruf sağlandığını söyleyen Elvan, salgınla mücadelenin ihtiyaç göstereceği alan dışında mali disiplinden asla taviz vermeyeceklerini belirtti.

    Elvan, şunları kaydetti:

    Quote Message: 2021 yılı bütçesini iyileştirecek kalıcı tedbirler alıyoruz. Bu çerçevede, 2021 yılı bütçe açığını yüzde 3,5 olarak hedefliyoruz. Uygulamayı öngördüğümüz makroekonomik politikalar, dengeli bir talebin ve sürdürülebilir bir büyümenin oluşumunu sağlayacaktır."

    Bakan Elvan'ın bütçe açığına ilişkin paylaşımına ekonomistlerden eleştiri geldi.

    'Hedef 138 milyar TL idi'

    Ekonomist Uğur Gürses, "Bu hedeflendiği söylenen 239 milyarlık bütçe açığı, Eylül 2020 sonunda açıklanan YEP tahmini. Hedef ise 2020 başındaki bütçe kanunu ile belirlenen 138 milyar TL idi. Bu nasıl bir çarpıtma?" mesajını paylaştı.

    Yazar Cüneyt Akman da Twitter'da “Maliye Bakanımız sorumlu olduğu bütçe hedefini 100 milyarcık şaşırmış. E, olur o kadarcık hesap hatası…” yorumunu yaptı.

    View more on twitter