Apple uygun fiyatlı akıllı saati Watch SE'yi tanıttı

Apple daha önce iPhone serilerinde "SE" olarak kullandığı ve daha uygun fiyatlarla sunduğu ürün ailesine artık akıllı saati Watch'u da ekledi. Watch SE, watchOS 7 ile birlikte gelecek.
Apple uygun fiyatlı akıllı saati Watch SE'yi tanıttı

Sizler için canlı olarak yayınladığımız Apple özel etkinliğinde, daha uygun fiyatlı Apple Watch SE modelini duyurdu. Watch'un temel özelliklerini müşterilerinin sevmesini bekledikleri modern bir tasarımla sunan ve en önemlisi de daha uygun fiyatlı olarak satışa sunulacak olan Apple Watch SE modeli yakında piyasada olacak.

Apple Watch SE, retina ekrana sahip ve Watch Series 6 ile aynı ivmeölçer, jiroskop ve hep açık altimetreyi kullanıyor. Apple Watch SE'de yer alan çift çekirdekli işlemci ile Watch SE, Watch Series 3'ten iki kata kadar daha hızlı olarak çalışacak ve performans açısından önemli bir vaadi bulunuyor. Apple Watch SE, Bluetooth 5.0 desteği ile birlikte geliyor. 

İşletim sistemi olarak watchOS 7'yi kullanacak olan Apple Watch SE, düşme algılama, fitness özellikleri ve Family Setup, uyku takibi, otomatik el yıkama algılama gibi özelliklerle birlikte geliyor. Apple Watch SE aynı zamanda yüzde 100 geri dönüştürülmüş alüminyumdan üretiliyor. Cihazın kayışları ise Solo Loop ve Örgü Solo Loop alternatifleri ile geliyor. Apple Watch SE'nin üç farklı kasa rengi mevcut olduğunu da belirtelim.

Apple Watch, belki bir önceki Series 4 değil ama Series 3'ten çok ama çok daha gelişmiş özelliklerle müşterilere sunuluyor. Apple'ın Watch ailesinde artık bir alternatif yaratması da yine kayde değer bir başka gelişme. Böylece Watch kullanıcıları artık sadece kadran boyutu değil, Watch ve Watch SE versiyonları arasında da seçim yapmak zorunda kalacak. Türkiye İş Bankası'nın katkılarıyla sizlere aktardığımız Apple'ın Time Flies etkinliğinde tanıtılan Apple Watch 6'ya dair detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Apple Watch SE'nin Türkiye fiyatları belli oldu

Apple Watch SE (GPS) modeli Türkiye'de 2 bin 699 TL'den başlayan fiyatlarla raflardaki yerini alacak. Hücresel verili modeller için fiyatlar Türkiye'de belirtilmemiş durumda ve diğer dünya ülkelerinde de birkaç gün satışa çıkacak şekilde duyurulmuş. 40 mm boyutlar 2699 TL iken, 44 mm boyutlu Watch SE'ler ise 2949 TL'den satışa sunulmuş ve şu anda sipariş verilebilir durumda.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.