iPhone 12 ailesinin seri üretimi, 1 - 2 ay gecikebilir

Bugün karşımıza çıkan yeni raporlara göre iPhone 12 modellerinin seri üretimi, Corona virüs salgını nedeniyle 1 aydan daha fazla gecikebilir.
iPhone 12 ailesinin seri üretimi, 1 - 2 ay gecikebilir

iPhone 12 modellerinin seri üretiminin gecikebileceğini sizlere geçtiğimiz Nisan ayında aktarmıştık. Wall Street Journal tarafından paylaşılan haberde iPhone 12 üretiminin yaklaşık 1 ay gecikebileceği paylaşılmıştı. Bugün karşımıza çıkan yeni raporlara göre iPhone 12 modellerinin seri üretimi, Corona virüs salgını nedeniyle 1 aydan daha fazla gecikebilir.

Nikkei tarafından paylaşılan yeni rapora göre iPhone 12 modellerinin seri üretimi, 1 - 2 ay arasında gecikecek. Bu durumun iPhone 12 modellerinin lansmanını ne kadar geciktireceği konusunda ise henüz net bir bilgi bulunmuyor. Bildiğiniz üzere yeni iPhone modeller her yıl Eylül ayında tanıtılıyor.

iPhone modellerinin seri üretiminin 1 - 2 ay gecikmesi bu söz konusu lansmanın 2021 yılının başına sarkmasına neden olabilir. Raporda paylaşılan bir diğer bilgi ise hem Apple tarafının hem de tedarikçilerin gecikmeyi kısaltabilmek adına yoğun bir şekilde çalıştıkları oldu. Hatta seri üretim sürecinin gecikmemesi için Apple'ın tedarikçilere baskı uyguladığı da konuşulanlar arasında. 

Corona virüs salgınının başladığı ilk günlerden bu yana iPhone 12 modellerinin gecikebileceği ile ilgili haberler karşımıza çıkıyor. Henüz konu ile ilgili net bir açıklama yok fakat ortaya çıkan raporların ardından iPhone 12 modellerinin 1 - 2 ay gecikmesi sürpriz olmayacaktır

iPhone 12 modellerinin kutusundan kulaklık ve şarj aleti çıkmayabileceğini de geçtiğimiz günlerde sizlere aktarmıştık. Bugün ise farklı bir haber ile karşımıza çıkan Apple, ülkemizde sunduğu iPhone, iPad, Mac, AirPods ve Apple Watch gibi modellere önemli bir zam da uyguladı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.