Terim yeni düzen için kolları sıvadı

Terim yeni düzen için kolları sıvadı
Galatasaray'da Fatih Terim, yeni sezon öncesinde A'dan Z'ye yeni bir ekip yaratmanın hesaplarını yapıyor.

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sürdürürken teknik direktör Fatih Terim yeni bir yapılandırma için kolları sıvadı.

Yeni sezon öncesinde birçok alanda değişikliğe gitmesi beklenen Fatih Terim, teknik ekibinden oyuncularına, takımın oyun anlayışından birlikteliğe dek yeni bir düzeni kampın ilk gününden beri Florya'daki herkese aşılıyor.

Fatih Terim, Levent Şahin, Ümit Davala, Albert Riera ve Necati Ateş'in yanı sıra Selçuk İnan'ı da ekibine dahil edecek. Ekibindeki isimlere farklı farklı roller veren tecrübeli teknik adam, yeni sezonda oyuncuları hem disiplin altında tutma hem de performanslarını en üst seviyeye çekme konusunda ekibine talimat verdi. 

Radamel Falcao başta olmak üzere geçen sezon beklenilenin altında kalan oyuncularla da özel görüşmeler gerçekleştirilecek. Arda Turan'ın Florya'ya dönmesi Fatih Terim'in saha içi liderliği konusunda elini güçlendirirken Emre Kılınç ve Oğulcan Çağlayan gibi Süper Lig tecrübesi bulunan oyuncuların da gelecek sezonki kozlar olabilmesi için çalışmalar yapılıyor. 

Gelecek sezonun maç trafiğinin yoğunluğu Fatih Terim'in de en çok mesai harcadığı konular arasında. Her oyuncunun sezon içinde fırsat bulacağını belirten Terim, tecrübeli isimlerden genç oyunculara geniş kadro planlamasını olmazsa olmaz görüyor. 

Galatasaray'ın en önemli hedeflerinden bir tanesi takımın yaş ortalamasını aşağıya çekmek olacak. Geçen sezonun sonlarında Emin Bayram'a şans veren tecrübeli teknik adam, Ali Yavuz Kol ve Abdussamed Karnucu başta olmak üzere genç oyuncuları da A takımda görmek istiyor.