Anlık Bildirim

Netflix'in yıldız dolu yeni filmi The Devil All the Time'dan ilk fragman

Yoğun atmosferi ve etkileyici oyunculuk performanslarıyla dikkat çeken The Devil All the Time filmi önümüzdeki ay Netflix'te seyircilerle buluşacak.

Netflix'in yıldız dolu yeni filmi The Devil All the Time'dan ilk fragman Tam Boyutta Gör

Orijinal içerik kütüphanesini hızla büyütmeye devam eden Netflix abonelerine yine önemli bir film sunmaya hazırlanıyor. Yıldız oyuncularla dolu bir kadroya sahip olan The Devil All the Time filminden bugün ilk fragman paylaşıldı.

The Devil All the Time'ın başrollerinde Tom Holland ve Robert Pattinson gibi son yılların önemli iki oyuncusu yer alıyor. Robert Pattinson yine etkileyici bir performans ortaya koyacak gibi. Tom Holland ise kendisini görmeye alışık olduğumuz Örümcek-Adam rolünden çok daha farklı bir karakterle karşımıza çıkıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Tom Holland ve Robert Pattinson haricinde Sebastian Stan, Riley Keough, Bill Skarsgard ve Jason Clarke yine ünlü isimler var.

The Devil All the Time filmi, ünlü yazar Donald Ray Pollock'un 2011'de yayınladığı aynı adlı ödüllü romanından uyarlanmış. Film 16 Eylül'de Netflix'te yayınlanacak. Netflix'in filmin konusuyla ilgili paylaştığı yazı:

"Bazı insanlar sadece gömülmek için doğar.

Knockemstiff, Ohio'da ve yakınlarındaki ormanlarda tekinsiz bir vaiz (Robert Pattinson), sapkın bir çift (Jason Clarke ve Riley Keough) ve yozlaşmış bir şerif (Sebastian Stan) gibi uğursuz karakterler, kendisini ve ailesini tehdit eden şeytani güçlerle savaşan genç Arvin Russell'ın (Tom Holland) etrafında birleşir. 2. Dünya Savaşı ile Vietnam Savaşı arasındaki dönemi kapsayan, Antonio Campos imzalı film THE DEVIL ALL THE TIME, adil olanla yozlaşmış olanı karşı karşıya getiren baştan çıkarıcı ve korkunç bir ortamı resmediyor. Bill Skarsgård, Mia Wasikowska, Harry Melling, Haley Bennett ve Pokey LaFarge'ın başrolleri paylaştığı bu sürükleyici, ince ince örülmüş hikâye, Donald Ray Pollock'ın ödüllü romanından uyarlandı."

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim