Anlık Bildirim

Galaxy Note 20 ve Galaxy Fold 2 tanıtım tarihi sızdırıldı

Galaxy Note 20 ve Galaxy Fold 2'nin duyurulacağı tarih sızdırıldı. COVID-19 pandemisi sebebiyle takvimde herhangi bir gecikme yaşanmayacak iken, etkinliğin internet ortamında düzenlenmesi bekleniyor.

Galaxy Note 20 ve Galaxy Fold 2 tanıtım tarihi sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Samsung'un yeni nesil amiral gemisi akıllı telefon modelleri Galaxy Fold 2 ve Galaxy Note 20 serisinin duyurusunu gerçekleştireceği Galaxy Unpacked etkinliğinin tarihi sızdırıldı. 

Güney Koreli kaynaklar tarafından aktarılan bilgilere göre; Samsung yeni cihazlarını 5 Ağustos tarihinde düzenleyeceği Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtacak. 

Galaxy Note 20 ve Galaxy Fold 2 tanıtım tarihi sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Galaxy Note 20 tanıtım tarihi için 5 Ağustos tarihi işaret ediliyor

COVID-19 pandemisi sebebiyle ilk kez internet ortamında düzenlenmesi beklenen Galaxy Unpacked etkinliğinde; Galaxy Note 20, Galaxy Note 20 Ultra, Galaxy Fold 2 ve Galaxy Z Flip 5G akıllı telefon modellerinin yanı sıra Galaxy Tab S7 ve Galaxy Tab S7+ tablet ve Galaxy Watch 2 akıllı saat modellerinin de duyurulacağı söyleniyor.

Daha önce Samsung tarafından yapılan bir açıklamada, COVID-19 salgını sebebiyle yeni ürünlerde herhangi bir gecikme yaşanmayacağı dile getirilmişti. Samsung'un da son birkaç senedir Galaxy Note modellerini ağutos ayında lanse ettiği göz önüne alındığında, 5 Ağustos tarihi doğruluk payı yüksek bir sızıntı olabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim