Anlık Bildirim

Facebook'un Android sürümü karanlık mod ve COVID-19 takibi özelliği alacak

Sosyal medya devi Facebook'un yeni ortaya çıkan uygulama ekran görüntüleri, Android versiyonunun karanlık mod ve COVID-19 takibi özelliklerini alacağını gösteriyor.

Facebook'un Android sürümü karanlık mod ve COVID-19 takibi özelliği alacak Tam Boyutta Gör

Facebook Lite , Instagram ve WhatsApp yani Facebook'a ait tüm bu uygulamalar karanlık mod özelliği aldı. Ancak temel Facebook uygulamasında hala eksikler mevcuttu. Ancak 9to5Google tarafından elde edilen ekran görüntüleri Facebook Android uygulamasının karanlık mod özelliğinin neredeyse tamamlandığını gösteriyor.

Yakın bir zamanda kullanıma sunulması bekleniyor

Sızan ekran görüntüleri, UI öğeleri için koyu gri renk şeması ve Facebook uygulamasında siyah bir arka plan gösteriyor. Ek olarak, kullanıcılar manuel olarak etkinleştirme veya telefonlarındaki varsayılan sistem ayarlarına göre karanlık ve açık tema arasında otomatik olarak geçiş yapma seçeneğine sahip olacaklar. Ne yazık ki Facebook uygulaması için bu özelliğin ne zaman geleceği belirsiz.

Facebook'un Android sürümü karanlık mod ve COVID-19 takibi özelliği alacak Tam Boyutta Gör

Ortaya çıkarılan bir diğer önemli özelliğin ise kullanıcılara koronavirüs enfeksiyon vakalarının sayısını anlatacak yerel bir COVID-19 takip bölümü olduğu göze çarpıyor. Bu kısımdan da net olarak onaylanmış küresel çaptaki COVID-19 vakaları ve istatistikleri grafik olarak takip edilebilecek. Ayrıca dijital refah olarak adlandırılan ve Facebook'ta geçirdiğiniz süreyi takip etmenizi sağlayan kısmın ise kart görünümüne güncelleneceğini de belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim